Gang van zaken in 2020

Actueel (1-7-2020)

Beste BWRC leden,

Door de Corona perikelen krijgt u dit jaar niet ons blauwe boekje met informatie toegestuurd. Door de late informatie die wij ontvingen was het ons niet mogelijk om aan onze normale verplichtingen te voldoen. We zijn al blij dat het in ieder geval toch mogelijk blijkt dit jaar een aangepast programma te vervliegen.

In ons bestuur hebben wij deze week overlegd wat wij u als BWRC dit jaar kunnen aanbieden. Dit is een wat uitgekleed programma maar wij beloven u dat wij u volgend jaar zullen compenseren hetzij door een tijdelijke contributie verlaging dan wel een extra prijzenpakket in 2021.

Omdat wij nog altijd niet weten of wij onze jaarlijkse feestmiddag en kampioenen huldiging in oktober kunnen laten doorgaan hebben wij ook een alternatief scenario ontwikkeld mocht de feestmiddag niet doorgaan. In dat geval zullen wij de eerste kampioenen en attractie prijswinnaars vereren met een bezoek door een delegatie van het bestuur. Voor de overige prijswinnaars zoeken wij nog een passende oplossing voor de uitreiking van de gewonnen prijzen waarover wij u nog nader zullen berichten.

Onderstaand treft u de concrete gang van zaken aan zoals die zal gelden voor dit seizoen. Wilt u zo vriendelijk zijn om leden in uw omgeving die mogelijk geen e mail en internet hebben op de hoogte te brengen van de gang van zaken via deze nieuwsbrief! Rest ons nog om u allen een succesvol en sportief seizoen toe te wensen. 

Namens het bestuur,
Bernd Bonnier

Gang van zaken in 2020

  • Er zullen gewoon kampioenschappen worden vervlogen op dezelfde wijze als in voorgaande jaren. We onderscheiden hierbij een kampioenschap voor de marathon middaglossingen, De ochtendlossingen van de ZLU, eendaags fond en de jonge duiven. De optelsom per discipline van aan – en onaangewezen resultaten levert een totaal kampioen per discipline op. We kennen dan als eindresultaat 4 totaal kampioenen.
  • Tevens is er per discipline één duifkampioen
  • Er zal dit jaar geen koppelwedstrijd worden vervlogen.
  • Attractieprijzen: Voor dit jaar vervliegen wij een viertal attractie prijzen en dat wil zeggen op iedere discipline één. De desbetreffende vluchten zijn hieronder aangegeven.
  • Andere interessante poules waaraan wij u adviseren mee te doen zijn de damespoule in kolom 19 a 0,50 cent per duif en de vlees/levensmiddelen pakket in kolom 22 eveneens 0,50 cent per duif. Let op! Als er een attractie prijs wordt vervlogen kunt u niet poulen op de damespoule en vleespoule.

Gezien mogelijke wijzigingen of nog volgende informatie vragen wij u regelmatig de website van de BWRC te raadplegen. 

Attractievluchten over 2020

Vlucht  Inkorfdatum Losdatum Attractieprijs
E29 Bourges
Z30 Agen
A33 Bergerac
J34 Morlincourt
16 juli
20 juli 
11 augustus  
20 augustus 
18 juli 
24 juli  
14 augustus 
22 augustus 
Luxe Barbecue
Televisie
Tablet
Fiets

Poulen voor de attractievluchten kan in kolom 18. Inleg €1,- per duif.
 

Terug

Sponsors Fondclub BWRC