BWRC Prijsuitreiking kampioenen 2020

Actueel (16-11-2020)

Beste prijswinnende leden,

Het bestuur heeft afgelopen week in een bestuursvergadering de te volgen weg afgesproken m.b.t. de uit te reiken prijzen. Het zal duidelijk zijn dat dit in dit bijzondere seizoen een geheel afwijkend karakter heeft.

  1. Wij zullen de winnaars van een of meer attractie prijzen bezoeken met een bestuurs delegatie bestaande uit 2 personen. Naast onze felicitaties en het overhandigen van de gewonnen prijs (prijzen) zullen wij ook een kort interview afnemen waarvan wij het verslag op onze website met foto zullen plaatsen. U zult nog deze maand gebeld worden om een afspraak te maken.
  2. Ook de keizerkampioenen zullen wij met een bezoek vereren en de gewonnen prijs/diploma en bloemen overhandigen. Ook deze kampioenen zullen wij een interview afnemen. Wij nemen telefonisch contact met u op.
  3. De overige kampioenen en winnaars van voer-, vlees en levensmiddelen manden alsmede damesprijzen zullen wij uitnodigen op 9 januari hun prijs in ontvangast te nemen (een lijst met de prijswinnaars zal op de site worden gepubliceerd). Locatie en tijdstip zal ruimschoots van te voren op onze site bekend worden gemaakt. Mocht u verhinderd zijn wilt u dan aangeven wie uw prijs komt ophalen.

Wij hopen op deze manier toch enige aandacht aan de prijswinnaars te kunnen geven. In Maart hebben wij nog een ledenvergadering als Corona dit toestaat en dan willen wij ook in overleg met de leden bepalen hoe wij met de overgebleven financien moeten omgaan en of wij die in eenmalige contributie verlaging moeten omzetten of hiervoor extra prijzen moeten kopen voor het komend seizoen.

Tot slot hopen wij nog op een bon van u te kunnen rekenen voor het komend seizoen. Wij zullen u hiervoor nog benaderen.

Met sportgroet, namens het bestuur.
Bernd Bonnier, voorzitter

Terug

Sponsors Fondclub BWRC