Afhalen prijzen 2020

Actueel (28-1-2021)

Beste BWRC-prijswinnaars! Als bestuur hebben wij besloten om de gewonnen prijzen af te laten halen op zaterdag 20 februari in het clublokaal van de Lingebode in Zetten.

Wij zullen hiervoor een afhaalschema maken dat u binnenkort via de mail ontvangt. Het zal duidelijk zijn dat wij liever de uitreiking gezamenlijk hadden gedaan maar dat staan de veiligheid en de richtlijnen van de overheid ons niet toe.

Houd u dus aan de procedure zoals vermeld wordt op onze website. Het gaat dus om afhalen van damesprijzen, vlees- en levensmiddelenmanden en zakken voer. Na het in ontvangst nemen van de prijzen, wordt u vriendelijk verzocht direct weer weg te gaan.

Probeer indien mogelijk zoveel mogelijk uw prijzen door clubgenoten mee te laten nemen. U mag uw prijs natuurlijk ook door een duivenvriend van een andere club mee laten meenemen maar meld dit dan voor 18 februari aan Floor van Schaik (0621847627)!

Wij hopen van ganser harte dat wij het komend seizoen weer op de ons vertrouwde wijze tijdens de feestmiddag kunnen doen. Tijdens deze feestmiddag zullen dat tevens ook de kampioenen gehuldigd worden over seizoen 2020.

Namens het bestuur,
Bernd Bonnier, voorzitter
 

Terug

Sponsors Fondclub BWRC