Feestmiddag BWRC

Actueel (18-10-2021)

Beste Sportvrienden van de BWRC,

Het heeft lang geduurd maar als bestuur durven wij het weer aan om een feestmiddag te houden als er hopelijk niet opnieuw problemen ontstaan. Wij hebben echter wel, hopelijk eenmalig, moeten afwijken van onze traditionele feestmiddag in de maand oktober. Ons feest zal dit keer plaats vinden op 12 februari 2022 in de ons bekende locatie in Haalderen.

Wij zullen op deze feestmiddag zowel de kampioenen van 2020 en 2021 huldigen. Leg dus nu deze datum vast! Wij hopen op een grote deelname. Wij doen als bestuur ons best, maar het blijft natuurlijk een feit dat wij samen de gezelligheid maken. Het is een goede gewoonte geworden dat onze kampioenen ons helpen door ieder jaar een bon voor een duifje of koppel eieren te schenken. Afgelopen jaar hebben wij u niet lastiggevallen voor een bon omdat wij geen feestbijeenkomst konden organiseren maar wij hopen dat als wij u telefonisch benaderen u spontaan een bon wil schenken. Ook nieuwe sponsoren of spontane schenkingen van een prijs zijn van harte welkom! Wij gaan inmiddels verder met de voorbereidingen voor het seizoen 2022. 

Ruim van tevoren ontvangt u per e mail of brief meer informatie over het programma. Deze info zal ook te lezen zijn op onze site. Voor nu wensen wij U een goede afsluiting van het jaar en een goede voorbereiding van het nieuwe seizoen. 

Namens het bestuur,
Bernd Bonnier, voorzitter 

Terug

Sponsors Fondclub BWRC